JAMSTVA

Tvrtka Sailor Mall odgovorna je u odnosu na potrošače za bilo koji nedostatak sukladnosti proizvoda koji postoji u trenutku isporuke robe i nudi sljedeće jamstvo u svom sjedištu. Proizvodi mogu imati vanjski izgled neznatno različit od onog sa fotografije koja je vidljiva na web mjestu. Jamstvo je uvijek ono koje daju proizvođači/uvoznici

REKLAMACIJE I PRAVO NA ODUSTAJANJE

Pravo na povrat mogu koristiti samo konačni kupci iz Hrvatske i Slovenije. Ukoliko je neka narudžba poslana od strane tvrtke , ne može se koristitI pravo na odustajanje. Za reklamacije je na raspolaganju e-pošta sales@sailormall.com.hr ili obrazac s kontaktima koji će automatski generirati e-poštu.

Klijent ima pravo odustati bez ikakve kazne i bez navođenja razloga u roku od 14 dana koji počinje teći od dana primitka robe poslavši nam e-poštu.

Potrošač je dužan vratiti robu u roku od 14 radnih dana od datuma primitka istog. Da bi imao pravo na povrat novca, roba mora biti cjelovita i imati sve svoje dijelove, uključeno s ambalažom, ne smije biti korištena ili prepravljena. Trošak slanja u slučaju odustajanja snosi klijent .

 

Klijent će omogućiti, na svoj vlastiti trošak i brigu, slanje i povrat proizvoda tvrtki Sailor Mall. Morat će se maksimalno pobrinuti u vezi zapakiravanja robe za povrat, zbog toga što je odgovoran za svaku štetu nastalu u transportu.

Ukoliko proizvod bude oštećen za vrijeme prijevoza, Sailor Mall će bit zadužen samo poslati obavijest KLijentu potrošaču o onome što se desilo u svrhu omogućavanja istome da potražuje naknadu od strane dostavljača kojeg je izabrao prema kojem (i/ili osiguravajućem društvu) se može obratiti;

Sailor Mall nije odgovoran ni na koji način za štetu ili krađu proizvoda koji su predmetom dostave: svaki rizik je ekskluzivni teret Klijenta Potrošača.

Jedine troškove koje je potrošač dužan snositi zbog provođenja svojeg prava na odustajanje su troškovi prijevoza. Troškovi prijevoza se ne mogu u nijednom slučaju nadoknaditi. U slučaju besplatne dostave bit će zadržano 6 eura za dostavu. Ako je potrošač iskoristio pravo na odustajanje u skladu s odredbama, svote koje je uplatio bit će mu vraćene u roku od 7 dana od primitka vraćene robe. Povrat će se izvršiti na isti način na koji je izvršena uplata: kreditna kartica ili Paypal.

————————————-
Europska Komisija omogućava platformu za online rješavanje sporova (ORS) dostupna na http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Mi nismo obvezni biti općenito voljni sudjelovati na rješavanju sporova pred arbitražnom potrošačkom komisijom.